Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam lacinia volutpat erat ac vestibulum. Maecenas arcu lacus, eleifend nec sagittis eget, rhoncus non eros. Nam imperdiet fringilla laoreet. Proin justo lectus, aliquet faucibus euismod in, egestas et tellus.

Üdvözöllek a portálon! Lépj be, vagy ha még nincs felhasználóneved, regisztrálj!

Köszöntő

Tisztelt Látogató, kedves Érdeklődő!

Köszönjük, hogy rákattintottál az OTP Fáy András Alapítvány távoktatási weboldalára.

Számunkra fontos, hogy a küldetésünkként kezelt pénzügyi, gazdasági és gazdálkodási oktatás minél több emberhez eljusson, ezért hoztuk létre ezt a weboldalt is.

Örömmel szólítunk meg gyerekeket, fiatal felnőtteket vagy akár idősebbeket is, mivel azt valljuk, hogy a pénzügyi–gazdasági ismeret a 21. században mindenki számára elengedhetetlen tudás. Nem csupán arról van szó, hogy egy-egy nagyobb, fontosabb döntésnél (például lakásvásárlásnál vagy továbbtanulásnál) elengedhetetlen a gazdálkodási ismeret, hanem ennek a tudásnak a birtokában az egész életünk tudatosabbá válhat.

Többek között könnyebben megértjük és megismerjük a világot mozgató gazdasági összefüggéseket, kevésbé leszünk kitéve a szélhámosoknak és a csábító, de megtévesztő üzleti ajánlatoknak.

Ezért is nagyon fontos, hogy a TÁVOKTATÁS célja a fogalmak ismertetése mellett az adott téma átgondolása, értelmezése.

Tehát a letölthető tartalmak gépies átolvasásának nincs értelme. Minden érdeklődőnknek azt javasoljuk, hogy egy-egy témakör feldolgozása után ne kapcsolja ki a számítógépét, hanem az adott témáról még nézelődjön a világhálón. Így válhat teljessé a kép a tudásra vágyó számára.

Az oldalon lehetőség nyílik arra, hogy az érdeklődők interaktív feladatok formájában próbára tegyék pénzügyi műveltségüket és felkészültségüket is.

Alapítványunk már több mint 20 éve foglalkozik ifjúsági ügyek és programok támogatásával és több mint egy évtizede az életünkhöz fontos ismeretek oktatásával.

Pénzügyi, gazdasági és gazdálkodási képzésünk a világ bármely pontján megállná a helyét, hiszen merőben új módszerekkel képezzük a hozzánk személyesen érkezőket.

Ez a távoktatási program bár tartalmában elgondolkodtatóan végigvezet a pénzügyi és gazdálkodási alapismeretek egy jelentős részén, mégis csak ízelítő tud lenni a személyes, többórás oktatásunkhoz képest.

Így amikor a távoktatás elemein végigmentek, érdemes megnézni a tananyaghoz kapcsolt, részben az Alapítvány O.K. Központjában készült videókat is. Amennyiben ezt követően úgy döntötök, hogy eljönnétek képzéseinkre, kérjük, hívjátok fel vagy e-mailben keressétek programszervezőnket.

Fontos hangsúlyoznunk, hogy az OTP Fáy András Alapítvány minden gyermek- és ifjúsági képzése ingyenes. Továbbá nem csak tantermi foglalkozásokat szervezünk, hanem egyedülálló módon külső helyszínes programokra is lehetőség van.

Ráadásul akik nem tudnak eljönni Budapestre, a Hősök terétől párpercnyi sétára lévő O.K. Oktatási Központunkba, azok kérhetik, hogy trénereink utazzanak el iskolájukba, hogy ott tartsák meg a képzést számukra.

 

Jó tanulást, tartalmas időtöltést kívánunk weboldalunkon!

 

Schrankó Péter

ügyvivő

OTP Fáy Andás Alapítvány